dijous, 13 de març del 2014

A gust de tots

Us imagineu un lloc on grans i petits puguin gaudir de l'estança i la natura? Doncs es més  a prop del que en penseu.


Si, ho podreu trobar a Prullans de Cerdanya, en concret a l'Hotel i Resort Muntanya de Prullans. aparentment és un tradicional hotel per a famílies, però des del mateix moment en que entras al seu web, descobreixes un munt de possibilitats.


Començant per la situació, aquest hotel està enclavat al poble amb encant de Prullans, a la Vall del Segre i amb unes vistes impressionats de la Serra del Cadí-Moixeró. De manera que podreu gaudir d'un fantàstic entorn natural per fer excursions de tot tipus, des de senderisme assequible per a tots els públics a escalada per als més preparats, passant per les raquetes de neu, la bicicleta, la burricleta (bici elèctrica, que a més podreu llogar a l'hotel), l'esquí,...

Però si us interessa la cultura i el patrimoni històric, també trobareu sortides interessants per fer pels voltants, com visitar dòlmens (Cova d'Anes i els dólmens d'Orèn a Prullans), poblats ibèrics (com el poblat del Castellot a Bolvir, que estrenarà centre d'interpretació el juny del 2014), ermites romàniques o el Parc dels Búnquers de Martinet.


Ara que, no cal estresar-se amb tantes activitats, si el que voleu es passar un cap de setmana tranquil amb família, no cal que aneu gaire lluny, a l'hotel trobareu totes les comoditats que necessiteu, doncs a més dels serveis habituals tenen un parc infantil per nens, on segur hi juguen durant hores! Una fantàstica piscina climatitzada amb vistes al Cadí, amb versió infantil inclosa, gimnàs amb rocòdrom, el Club del Follet Cerdà amb activitats pels infants, i el que a mi més m'agrada: l'spa.
Es un spa digne dels gustos més exigents, el circuit dura tranquil·lament 1-1.5 h, si el voleu fer complert; i per finalitzar un meravellós jacuzzi a l'aire lliure. Sortireu plenament renovats. A més teniu la opció de reservar l'spa en exclusiva per grups o parelles i preparar una trobada romàntica sota la llum de les espelmes i les estrelles, amb la possibilitat de fer un sopar romàntic i exclusiu mentre sigueu a l'spa.



Realment, L'Hotel Muntanya, és un lloc a recomanar, no només per les seves possibilitats i qualitat, sinó també per l'amabilitat i el bon tracte rebut durant la nostra estança.

Algú en pot donar més?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada