diumenge, 12 de gener del 2014

Ja és hivern?

   Malgrat que el calendari ens indica que l'hivern ja es aquí, avui m'agradaria demostrar com en realitat les estacions també són un estat anímic, i que si ho volem, podem sentir que estem en primavera, tot i que al carrer estiguem a 10 ºC...

   I ho farem a través d'una activitat familiar. En realitat es tracta d'una manualitat per fer a casa, i justament les llargues tardes d'hivern ens ofereixen la oportunitat de compartir bons moments a la nostra llar treballant per un projecte comú.


                              

   En aquesta ocasió hem realitzat un mural de paret de papallones de diferents colors. No sé si es pot apreciar gaire bé a la foto, però la idea era fer com que les papallones surten del cobrellit, i per això la combinació de colors triada, però ho podeu fer en un sol color o amb la combinació que més us agradi. La forma i disposició de les papallones també van a gust del consumidor. Només cal una mica d'imaginació, però si voleu una idea us passo les plantilles dels dos models de papallones que hem fet servir.





   El material necessari és ben senzill:
- cartolines de colors
- tisores
- llapis
- cinta adhesiva
- fulla de paper







   Amb una fulla de paper podeu fer la plantilla de la papallones, marqueu les que vulgueu en les cartolines, les retalleu amb les tisores i doblegueu una mica les ales cap a una banda per donar relleu i diferenciar-les del cos. A sobre del cos al costat oposat cap on heu girat les ales, poseu una mica de cinta adhesiva enrotllada sobre si mateixa, i ja les podeu enganxar a la paret.

  Com veieu es força senzill i el resultat és espectacular!! Nosaltres hem afegit unes floretes adhesives de vidre que vam trobar a la papereria. Però això es una opció. Només cal deixar volar la imaginació!

  Espero que us hagi agradat! i us convido a penjar les vostre obres aquí per compartir-les amb tots.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada