divendres, 22 de març del 2013

speaktacular!

     Conferència i posada en escena, divulgació i teatralitat. Són conceptes que podrien semblar anteposats, però per què no fusionar-ho? Es podria fer una conferència teatralitzada, o un espectacle divulgatiu i ple de continguts?  Doncs si. I jo en soc testimoni!



   Ahir vaig tenir la sort de poder assistir a la premier de "Speaktacular", una revolucionari i innovadora forma de transmetre coneixements i fer pensar. Tres autors i conferenciants han decidit unir-se per crear un nou concepte en el món de les conferències. L'objectiu de Speaktacular és oferir una conferència en un format agosarat i sorprenent, capaç de transmetre reflexions al voltant de conceptes tan bàsics pel món empresarial com ara la innovació, adaptació al canvi, reinvenció, lideratge, pensament divergent o treball en equip, d'una manera que involucri als assistents i els faci reflexionar en profunditat.

  I creieu-me quan us dic que ho van aconseguir!! van connectar amb tota la sala, però a més ens van explicar molt bé diferents conceptes empresarials, claus per a un bon management de projectes o persones.

   Els pares de la criatura són Albert Bosch, emprenedor i aventurer, Joan Plans, psicòleg, formador i expert en selecció de personal, Salva Lòpez, assessor d'organitzacions, emprenedor i músic multiinstrumentalista i Daniel Anglès, director teatral. I està apadrinat per Barcelona Activa.

   Us deixo aquest interessant proposta de la que segur en tornarem a sentir parlar. De monent ho podeu seguir a twitter al #speaktacular3.


4 comentaris:

  1. Segur que va valer la pena!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si! tan de bo el seu projecte tiri endavant i els poguem veure a noves conferències o, al teatre.

      Elimina
  2. Gràcies Mònica en nom de tots els SpeakTaculars. Sóc el Salva López (el rocker), celebro molt que t'agradès la nostra estrena.
    Una abraçada
    Salva

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a vosaltres Salva! com a espectadora de teatre i com a gestora de projectes que soc, vaig trobar molt encertat el contingut i em va encantar la representació. De veritat que espero que tingueu molt èxit i així podre tornar a gaudir d'SpeakTtacular o Speaktacular 2ª part.
      Una abraçada,

      Mònica

      Elimina